Vorbereitung:
Zwiebeln schälen, fein hacken, in der Bratbutter dünsten und zuletzt den Belarom Knoblauch beigeben
und schnell abkühlen
Greyerzer und Emmentaler mit dem Mehl vermengen
Eier mit 4,5 dl Milch verrühren, Paprika, Pfeffer und Condimat beigeben und mit dem gemischten Käse
und den Zwiebeln zu einer streichfähigen Masse verrühren und wenn nötig nachwürzen
Brot in ca. 8 mm dicke Scheiben schneiden und mit dem Weisswein oder der Milch beträufeln
Zubereitung:
Die Brotscheiben mit der Käsemasse bestreichen, auf gefettetes Backblech legen und im heissen Ofen
bei 200 °C goldbraun Backen
Tipps:
Nach Belieben kann die Käsemasse mit gegarten, geräucherten Fleischwürfeli oder angebratenem,
gewürztem Hackfleisch bereichert werden
Auch gedämpfte Gemüsewürfeli wie von Lauch, Karotten, Zucchetti, Tomaten usw. eignen sich zum
bereichern der Käse-Masse
Zum Parfümieren der Käse-Masse eignet sich auch Weisswein oder Kirsch
In der Vorschau wird das Rezept für 10 Personen angezeigt. In der Rezeptansicht ist die Anzahl änderbar.
300.0 g Emmentaler
gerieben
300.0 g Greyerzer
gerieben
220.0 g Mehl
Halbweiss Mehl
2.0 Stück Eier
4.5 dl Milch
kalte Milch
5.0 g Paprika
3.0 g Pfeffer
Weisser Pfeffer
100.0 g Zwiebeln
Schälen, fein hacken, in Bratbutter dünsten, Knoblauch dazugeben
Sieve the flour into a large bowl and add the yeast, which is dissolved in 1/4 milk, then dissolve the butter and the salt in another 3/4 of milk, add and start to mix and knead to a soft, but firm dough. If the dough is too dry, add more milk. Place at a lukewarm place and let rise to double its volume. Roll out with the rolling pin and place into buttered baking tray, make sure you form a high rim. Prick dough with a fork all over. Break cubed sugar in halves and push into dough all over the pie. Pour the cream over that and scatter the remaining Sugar on top of that.
Bake at 200C° for approx. 30 to 35 minutes, until light golden brown on top.
In der Vorschau wird das Rezept für 10 Personen angezeigt. In der Rezeptansicht ist die Anzahl änderbar.
1. Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C).
2. Combine the olive oil, garlic, chili powder, garlic powder, salt, and pepper in a large,
resealable bag; seal and shake to combine. Add the chicken wings; reseal and shake
to coat. Arrange the chicken wings on a baking sheet.
3. Cook the wings in the preheated oven 1 hour, or until crisp and cooked through.
In der Vorschau wird das Rezept für 10 Personen angezeigt. In der Rezeptansicht ist die Anzahl änderbar.
Preheat oven to 230°C with rack in upper third. Cut wings at all joints, reserving wing tips for another use. Toss wings in a bowl with 1 teaspoon fine salt.
Oil a large foil lined four-sided baking sheet and spread wings in one layer. Bake until golden and cooked through about 35 minutes.
While wings are baking, stir together soy sauce, garlic, lemon juice, sugar and ginger in a small saucepan and simmer 3 minutes.
Transfer cooked wing to a bowl and toss with sauce.
In der Vorschau wird das Rezept für 10 Personen angezeigt. In der Rezeptansicht ist die Anzahl änderbar.
Gekochte Teigwaren mit den angebratenen Pouletstreifen, Ananas und Pepperoni mischen. Rahm, Salz und Pfeffer hinzufügen.
Poulet kann durch Truten ersetzt werden.
In der Vorschau wird das Rezept für 10 Personen angezeigt. In der Rezeptansicht ist die Anzahl änderbar.
0.5 kg Poulet
Pouletbrust in Streifen schneiden, würzen oder marinieren, anbraten
1.25 kg Nudeln
Teigwaren in Salzwasser kochen, anschliessend Wasser ableeren
3.0 Stück Pepperoni
Waschen und in Stücke scheiden
0.6 Liter Halbrahm
2.5 Stück Ananasscheiben
Kleine Konservendose
Scheiben in Stücke schneiden, Sirup kann zum Würzen verwendet werden
1. Whisk together the water, soy sauce, sugar, pineapple juice, vegetable oil, garlic, and
ginger in a large glass or ceramic bowl until the sugar has dissolved. Add the chicken
wings, coat with the marinade, cover the bowl with plastic wrap, and marinate in the
refrigerator for at least 1 hour.
2. Preheat an oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease baking dishes, and set
aside.
3. Remove the chicken from the marinade, and shake off excess and place the chicken
wings into the prepared baking dishes. Discard the remaining marinade. Bake the
wings in the preheated oven until the chicken is cooked through and the glaze is
evenly browned, about 1 hour.
In der Vorschau wird das Rezept für 10 Personen angezeigt. In der Rezeptansicht ist die Anzahl änderbar.
BAKE WINGS:
Preheat oven to 220° C. Line 2 large rimmed baking sheets with foil and set aside. Pat wings dry on paper toweling. Place oil, salt, and cayenne in large plastic zipper bag, seal, and squeeze to combine. Add 6 to 8 wings to bag, seal, and shake to coat with cayenne mixture. Arrange wings in single layer on foil-lined pan,
spacing about 1 1/2 inches apart. Repeat until all wings are coated. Bake uncovered -- one sheet at a time -- on middle oven shelf 20 to 25 minutes or until wings are lightly browned, tender, and no longer pink at bone.
Meanwhile, combine ketchup, vinegar, and hot pepper sauce
in large non-reactive bowl. Add baked wings and turn in sauce to coat.
In der Vorschau wird das Rezept für 10 Personen angezeigt. In der Rezeptansicht ist die Anzahl änderbar.